Προγράμματα 

Προγράμματα

Μπορείτε να πλύνετε, καθαρίσετε, γυαλίσετε, προστατέψετε, στεγνώσετε το αυτοκίνητο σας με μόνο 5 βήματα! 


1.Ενεργός αφρός υψηλού PH


Μαλακώνει τις σκληρές βρωμιές και προετοιμάζει την επιφάνεια πριν την κυρίως πλύση. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 45cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε να απλώνετε το υλικό ομοιόμορφα από κάτω προς τα πάνω.  

 

2.Ζεστό μαλακό νερό με υψηλή πίεση


Αντικαθιστά το πλύσιμο με σφουγγάρι, καθαρίζει και ξεπλένει την επιφάνεια χωρίς να την αγγίζετε. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 15cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε το πλύσιμο αργά και σταθερά από κάτω προς τα πάνω. Αν το αυτοκίνητο δεν έχει καθαρίσει, επαναλάβετε ξανά το πρόγραμμα 1&2  


3.Γυαλιστικός αφρός χαμηλού PH

Αφαιρεί τα άλατα από τα προηγούμενα υγρά, γυαλίζει όλες τις επιφάνειες, και προετοιμάζει το αυτοκίνητο για προστασία με το επόμενο πρόγραμμα (TEFLON). Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 45cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε να απλώνετε το υλικό ομοιόμορφα από πάνω προς τα κάτω. 4.Προστατευτικό σπρέι TEFLON

 Δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια του αυτοκινήτου, το οποίο έχει υδρόφοβες ιδιότητες και προστατεύει το αυτοκίνητο από UV, υψηλές θερμοκρασίες, κουτσουλιές από πουλιά κ.α. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 45cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε να απλώνετε το υλικό ομοιόμορφα από πάνω προς τα κάτω. 


5.Στεγνωτικό με απιονισμένο νερό

Βοηθά στο στέγνωμα και δεν αφήνει κηλίδες και άλατα στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Μετά από αυτό το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο πανί για στέγνωμα του αυτοκινήτου, στεγνώνει μόνο του στον δρόμο. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 45cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεπλύνετε καλά όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου, και ειδικά στα κρυφά σημεία. Αν χρειαστεί ξεπλύνετε δυο φορές για καλύτερα αποτελέσματα.  

Διασκεδαστικός τρόπος    πλυσίματος!