5 Προγράμματα και καθάρισες

Γιατί το πλύσιμο δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!!!

Πλύντε, καθαρίστε, γυαλίστε, προστατέψτε, στεγνώστε το αυτοκίνητο σας απο 1 ΕΥΡΟ!


1.Ενεργός αφρός (Πρόπλυση)


Μαλακώνει τις σκληρές βρωμιές και προετοιμάζει την επιφάνεια πριν την κυρίως πλύση. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 40cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε να απλώνετε το υλικό ομοιόμορφα από κάτω προς τα πάνω.  Προσοχή: χωρίς τον ενεργό αφρό, οι βρωμιές δεν μαλακώνουν και έτσι το δεύτερο πρόγραμμα δεν θα μπορεί να καθαρίσει.

 

2.Νερό με υψηλή πίεση και micro powder (Κυρίως Πλύση)


Αντικαθιστά το πλύσιμο με σφουγγάρι, καθαρίζει την επιφάνεια χωρίς να την αγγίζετε. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 15cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε το πλύσιμο αργά και σταθερά από κάτω προς τα πάνω. Αν το αυτοκίνητο δεν έχει καθαρίσει, επαναλάβετε ξανά το πρόγραμμα 1&2  


3.Γυαλιστικός αφρός (Γυαλισμα)

Αφαιρεί τα άλατα από τα προηγούμενα χημικά, γυαλίζει όλες τις επιφάνειες, και τις προετοιμάζει για προστασία με το επόμενο πρόγραμμα (TEFLON). Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 40cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε να απλώνετε το υλικό ομοιόμορφα από πάνω προς τα κάτω. Συνιστάτε πάντοτε η χρήση του για να δίνει βάθος στο χρώμα του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα να κατεβάζει το PH των προηγούμενων χημικών.


4.Προστατευτικό σπρέι TEFLON (Προστασία)

 Δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια του αυτοκινήτου, το οποίο έχει υδρόφοβες ιδιότητες και προστατεύει το αυτοκίνητο από ακτινοβολίες UV, υψηλές θερμοκρασίες, κουτσουλιές από πουλιά κ.α. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 40cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεκινήστε να απλώνετε το υλικό ομοιόμορφα από πάνω προς τα κάτω. Η χρήση του σε κάθε πλύσιμο θα σας βοηθήσει στο επόμενο πλύσιμο, λόγο των αντί-κολλητικών ιδιοτήτων του. 
5.Στεγνωτικό με απιονισμένο νερό (Στέγνωμα)

Βοηθά στο στέγνωμα και δεν αφήνει κηλίδες απο άλατα στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Μετά από αυτό το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο πανί για στέγνωμα του αυτοκινήτου, στεγνώνει μόνο του στον δρόμο. Χρησιμοποιείστε το πιστόλι, σε απόσταση 40cm από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, και ξεπλύνετε καλά όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου, και ειδικά στα κρυφά σημεία. Αν χρειαστεί ξεπλύνετε δυο φορές για καλύτερα αποτελέσματα.